Wij zijn...
Connextion

Bespaar tijd en geld met de dienstverlening van Connextion!

Welkom bij Connextion, jouw partner in het vereenvoudigen van e-commerce! Als ondernemer begrijpen wij de constante uitdaging om efficiëntie te verbeteren en kostbare tijd te besparen. 

Daarom bieden wij vier essentiële diensten aan die jou helpen om je te concentreren op wat écht belangrijk is: de groei van jouw webshop! 

E-fulfilment: Efficiënt in opslag en verzending

Onze e-fulfilment stelt jou in staat om je te concentreren op het ontwikkelen van je producten en het vergroten van je klantenbestand, zonder je zorgen te maken over de logistieke uitdagingen van opslag en verzending. Met ons geavanceerde magazijn en ervaren team zorgen we voor een snelle verwerking van bestellingen, waardoor je klanten tevreden blijven en jij jouw webshop kan laten groeien. 

Voordelen van E-fulfilment

 • Bespaar tijd en middelen die anders zouden worden besteed aan magazijnbeheer en logistiek. 
 • Verminder fouten en vertragingen in de verzending, waardoor klanten een betere ervaring hebben. 
 • Schaalbaarheid: onze e-fulfilmentdienst kan meegroeien met de behoeften van jouw bedrijf, of je nu een start-up bent of een gevestigde onderneming. 
 • Kostenbesparing. Door je logistiek uit te besteden, profiteer je van volume voordelen en bespaar je op kosten voor magazijnbeheer, waardoor je meer kunt investeren in andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf. 

 Klantenservice: Professionele ondersteuning op maat

Het uitbesteden van je klantenservice aan Connextion betekent dat je klanten altijd een vriendelijk en professioneel team zullen spreken. Of het nu gaat om telefoonondersteuning, e-mails of live chats, wij zorgen voor een goede klantervaring door doeltreffende communicatie, waardoor jij je kunt richten op het laten groeien van je webshop, wetende dat je klanten in goede handen zijn. 

Voordelen van klantenservice uitbesteden

 • Verbeterde klanttevredenheid door snelle en effectieve ondersteuning bij vragen en problemen. 
 • Bespaar tijd en middelen die anders zouden worden besteed aan het inrichten en trainen van een intern klantenserviceteam. 
 • Kostenbesparing: Doordat alleen de binnenkomende tickets in rekening gebracht worden bespaar je loonkosten op verloren uren. 
 •  

 Design & Branding: Creatieve uitstraling die opvalt

Een sterk merkimago is essentieel in de competitieve wereld van e-commerce. Ons team van ontwerpers staat klaar om jouw merk tot leven te brengen met aantrekkelijke en consistente visuele elementen, van logo’s en verpakkingen tot websites en social media content. Met oog voor detail en creativiteit zorgen we ervoor dat jouw merk zich onderscheidt en blijft hangen bij je klanten. 

Voordelen van Design & Branding uitbesteden

 • Professionele uitstraling die vertrouwen wekt bij klanten en potentiële klanten. 

 • Consistente branding over alle kanalen heen, wat zorgt voor een samenhangende merkervaring. 

 • Bespaar tijd en moeite door het uitbesteden van designwerk, zodat jij je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf. 

Web development: Een gebruiksvriendelijke online ervaring

Een goed functionerende website is het fundament van elke succesvolle e-commerce onderneming. Bij Connextion streven we ernaar om niet alleen een visueel aantrekkelijke website te bouwen, maar ook een die vlekkeloos werkt, snel laadt en eenvoudig te navigeren is. Met onze web development diensten kun je erop vertrouwen dat jouw online platform de beste ervaring biedt aan jouw klanten, wat resulteert in meer conversies en terugkerende bezoekers. 

Voordelen van Web development bij Connextion

 • Verbeterde gebruikerservaring die leidt tot hogere conversiepercentages en verkoop. 
 • Technische ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date en veilig is. 
 • Schaalbaarheid en flexibiliteit: onze websites kunnen meegroeien met de behoeften van jouw bedrijf en kunnen gemakkelijk worden aangepast en uitgebreid. 

Veelgestelde vragen

Ons e-fulfilment proces omvat alles van opslag en orderpicking tot verpakking en verzending. Zodra een bestelling binnenkomt, wordt deze door ons team snel en nauwkeurig verwerkt. We controleren de voorraad, pakken de producten zorgvuldig in en zorgen ervoor dat ze tijdig bij je klanten worden bezorgd. Ons systeem is geïntegreerd met jouw webshop, wat zorgt voor naadloze communicatie en realtime updates over de status van bestellingen. 

De kosten voor het uitbesteden van klantenservice hangen af van het aantal binnenkomende tickets. Hierdoor betaal je alleen voor de daadwerkelijke service die je gebruikt, wat resulteert in een kostenbesparing ten opzichte van een intern team. We bieden flexibele prijsmodellen die passen bij de grootte en behoeften van jouw bedrijf, zodat je altijd een kostenefficiënte oplossing hebt. 

Ja, ons design & branding team kan je helpen met zowel online branding (zoals websites en social media content) als offline branding (zoals verpakkingen en visitekaartjes), waardoor je merk een consistente en professionele uitstraling krijgt. We werken nauw samen met jou om een sterke visuele identiteit te creëren die jouw merkverhaal effectief communiceert en je doelgroep aanspreekt. 

De doorlooptijd voor een web development project varieert afhankelijk van de complexiteit en specificaties van de website. We werken nauw samen met onze klanten om deadlines te bepalen en te zorgen voor een tijdige oplevering. Tijdens het project houden we je op de hoogte van de voortgang en zorgen we ervoor dat alle functionaliteiten volgens jouw wensen worden geïmplementeerd. 

Absoluut! Ons web development team kan je helpen met zowel het verbeteren van bestaande websites als het bouwen van nieuwe websites. We analyseren je huidige site en bieden oplossingen om de gebruikerservaring en prestaties te verbeteren. Of het nu gaat om het optimaliseren van laadtijden, het verbeteren van de navigatie of het toevoegen van nieuwe functionaliteiten, wij zorgen ervoor dat jouw website optimaal presteert en aansluit bij de behoeften van jouw klanten. 

E-commerce bij Connextion

E-Commerce bij Connextion

Wil jij ook meer tijd besparen en efficiënter werken? Laat Connextion jouw partner zijn in het optimaliseren van jouw e-commerce activiteiten. Neem vandaag nog contact met ons op en samen bespreken wij hoe we jouw webshop naar een hoger niveau kunnen tillen!

LinkedIn
WhatsApp
Email

Inhoudsopgave