Wij zijn...
Connextion

Alles over de mogelijkheden bij Connextion

Bij het runnen van een webshop ben je veel tijd kwijt aan randzaken zoals logistiek, klantenservice en je website onderhouden. Wil je op korte termijn tijd en geld besparen? Kijk dan wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen

Connextion maakt het mogelijk zorgeloos te ondernemen. Als operationele partner regelen wij alle logistiek, klantenservice, techniek en branding voor jouw webshop. In feite zijn wij dé totaal ontzorger voor webshops zodat zij zich kunnen focussen op hun product en marketing. Kies zelf waar je gebruik van wilt maken, alles uit handen geven of maar een gedeelte van jouw proces? alles kan!

Dit is wat Connextion voor jou kan betekenen!

Dit is wat Connextion voor jou kan betekenen!

Wat kun je verwachten van Connextion?

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact!

Connextion is opgericht vanuit een passie voor e-commerce en drang naar resultaat. De e-commerce is een gigantische wereld waarin jouw webwinkel onderscheidend moet zijn van andere om resultaten te kunnen boeken. In deze gigantische wereld kan een totaal oplossing gericht op groei en resultaat niet ontbreken.

Bij Connextion zijn zowel grote als kleine webshops welkom. Door ons brede en flexibele diensten pakket hebben wij altijd een passende oplossing voor jouw webshop!

 

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Staat jouw branche er niet tussen? Geen probleem! 

Door onze maatwerk oplossingen staan wij altijd klaar om jouw webshop te ondersteunen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is even contact op te nemen.