Wij zijn...
Connextion

Jouw zekerheid in Design & Branding

Bij het runnen van een webshop ben je veel tijd kwijt aan randzaken zoals logistiek, klantenservice en je website onderhouden. Wil je op korte termijn tijd en geld besparen? Kijk dan wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen

Design & Branding uitbesteden

Connextion is gespecialiseerd in het combineren van design en branding voor een krachtige merkbeleving. Ons ervaren team creëert op maat gemaakte ontwerpen en brandingoplossingen die het unieke verhaal van jouw merk vertellen.

Wij zorgen voor consistentie in jouw merkidentiteit op alle communicatiekanalen. Connextion streeft ernaar jouw merk op te laten vallen en een blijvende impact te maken. Neem contact op om te ontdekken hoe wij jouw merk naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Webshops
0 +
Team
0 +

4,8 / 5,0

Klantenservice score

Pakketten
0 +

Huisstijl ontwerp

Connextion is gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte merkidentiteiten door middel van doordachte ontwerpen en brandingoplossingen. Ons creatieve team creëert een uitgebreid brandbook dat alle aspecten van een merk omvat, zoals logo, visuele elementen, tone of voice en merkwaarden.

Het brandbook dient als een waardevolle gids en zorgt voor consistentie in alle interne en externe communicatie. Het doel van Connextion is om jouw merk te laten opvallen en een blijvende impact te maken in een competitieve markt. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe wij jouw merk kunnen versterken met een op maat gemaakt brandbook.

Productontwikkeling & design

Connextion biedt productontwikkeling en design op maat, volledig afgestemd op de huisstijl en strategie van onze opdrachtgevers. Wij werken nauw samen met onze klanten om een diepgaand inzicht te krijgen in hun merkidentiteit en doelstellingen.

Wij streven ernaar om product designs en technische tekeningen te creëren die niet alleen functioneel en aantrekkelijk zijn, maar ook naadloos passen binnen de identiteit van het merk. Wij combineren onze expertise in productontwikkeling en design met de unieke huisstijl en strategie van de klant. Laat ons creatieve team voor jou aan de slag gaan en kijk wat de mogelijkheden zijn.

1
2
3

Foto & videografie

Connextion biedt professionele foto- en videografie voor social media, websites en webshops. Ons creatieve team levert hoogwaardige beelden die aansluiten bij de stijl en boodschap van jouw merk. Onze creatieve collega’s zijn gespecialiseerd in product-, sfeer- en merkfotografie en -video’s.

Daarnaast biedt Connextion ook de mogelijkheid om illustraties te maken die de visuele content van jouw merk versterken en een unieke uitstraling geven. Neem contact op met ons om samen de perfecte visuele content te creëren die jouw merk naar nieuwe hoogten tilt.

Ons Design & Branding proces

1. Inventarisatie

2. Concept

3. Feedback

4. Uitwerken

5. Oplevering!

Veelgestelde vragen

Een professionele huisstijl zorgt voor consistentie en herkenbaarheid in al jouw communicatie. Het versterkt jouw merkimago en maakt een blijvende indruk op jouw doelgroep.

Connextion werkt nauw samen met jou om een diepgaand begrip te krijgen van jouw merkidentiteit en doelen. Wij creëren een op maat gemaakte huisstijl die jouw verhaal vertelt en consistent is op alle communicatiekanalen.

Ja, Connextion heeft expertise in productontwikkeling en design. Ze kunnen jou begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe producten of het verbeteren van bestaande producten, waarbij ze jouw huisstijl en strategie volledig afstemmen.

Connextion kan verschillende soorten content voor jouw merk creëren, waaronder foto’s, video’s en illustraties. Wij zijn gespecialiseerd in productfotografie, sfeerbeelden en het vertalen van jouw merkverhaal in een krachtige huisstijl.

Neem contact op met ons om jouw specifieke behoeften te bespreken. Wij zullen met jou samenwerken om een strategie te ontwikkelen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij jouw merk. Samen creëren wij een sterke huisstijl, aantrekkelijke product designs en pakkende content.

Het laten maken van een huisstijl door Connextion zorgt voor een professionele uitstraling, consistentie in al jouw merkuitingen, en een versterking van jouw merkimago. Het helpt ook om je te onderscheiden van concurrenten en een blijvende indruk achter te laten bij je doelgroep.

De duur van het ontwikkelingsproces van een huisstijl varieert afhankelijk van de complexiteit en de specifieke wensen van jouw merk. Wij zullen samen met jou een tijdlijn opstellen die past bij jouw project, waarbij we streven naar een efficiënt en gestructureerd proces.

Ja, Connextion kan je begeleiden bij het drukken van marketingmateriaal met de nieuwe huisstijl. Wij hebben ervaring en kennis van drukwerkprocessen en kunnen advies geven over de beste drukmethoden en materialen om de kwaliteit van jouw marketingmateriaal te waarborgen.

Absoluut! Connextion werkt nauw samen met jou om een duidelijk begrip te krijgen van jouw merkidentiteit, doelgroep en concurrentielandschap. Op basis daarvan kunnen wij jou begeleiden bij het bepalen van een effectieve strategie voor je product designs die aansluit bij jouw zakelijke doelen.

Ja, Connextion kan je helpen bij het creëren van content voor online marketing. Wij hebben expertise in het ontwikkelen van visuele content, zoals foto’s en video’s, die specifiek zijn afgestemd op social media platforms en websites. Wij zorgen ervoor dat de content de juiste boodschap overbrengt en aanspreekt bij jouw doelgroep.

Jouw zekerheid in E-Commerce

Connextion is hét aanspreekpunt in de online wereld.

Wij verzorgen je webwinkel logistiek en klantenservice.

Ook helpen wij je bij het bouwen van een nieuwe website en / of webshop en het creëren van nieuwe huistijlen en product ontwerpen.

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven

Daar hebben we tevreden klanten voor

Niet gevonden waar je naar zocht?

Neem een kijkje bij onze andere diensten

Klantenservice

Webdevelopment

E-Fulfilment

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Wij staan klaar om jouw webshop te ondersteunen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is even contact op te nemen.