E-Fulfilment

Wat is E-Fulfilment?

Waarschijnlijk heb je het wel ooit voorbij zien komen, maar wat is fulfilment nou precies? Fulfilment is het uit handen geven van de logistieke werkzaamheden van jouw webshop, vanaf de aanlevering van jouw producten bij ons in het magazijn tot het verzenden van jouw product naar de eindconsument. Heb jij het door toenemende verkoop te druk en kom je niet toe aan het verwerken en verzenden van jouw bestellingen? Dan is het een goed moment om jouw logistieke werkzaamheden uit te gaan besteden! Door deze werkzaamheden uit te besteden kun je je focussen op het verkopen en ontwikkelen van jouw artikelen. Tijd- én kostenbesparend dus.

23:59 cut-off
Live portal
Één contactpersoon
e-fulfilment
Vraag een offerte aan 
0+
Tevreden klant
0+
Team
0+
NPS Klantenservice
0
Pakketten

01

E-Fulfilment bij Connextion

Connextion verzorgt het gehele logistieke traject van jouw webwinkel. Wij doen dit doormiddel van een drietal onderwerpen: inslag, opslag en uitslag. Wanneer er een bestelling binnenkomt worden deze onderdelen allemaal verwerkt in onze plug & play fulfilment software. Zodra onze collega's alle producten hebben verzameld en de bestelling hebben verpakt worden jouw bestellingen meegegeven aan de vooraf gekozen vervoerder.

Mocht er een retourzending binnenkomen controleren wij deze op basis van het vooraf afgesproken retour protocol. Het efficiënt verwerken van retourzendingen is net zo belangrijk als het verzenden van bestellingen, dit is daarom ook allemaal terug te vinden in onze fulfilment software.

Ons gehele fulfilment proces wordt hieronder stap voor stap uitgelegd.    

E-Fulfilment e commerce
Logistiek
E-fulfilment B2C

Verzending en bezorg opties

Bij fulfilment gaan snelle service en klanttevredenheid hand in hand, daarom mag een goede vervoerder zeker niet ontbreken in jouw fulfilment proces! Omdat jouw klanten onze prioriteit zijn werken wij samen met diverse vervoerders zodat jij jouw klanten de beste service kunt bieden. Vooraf bepalen we samen welke vervoerder het beste past bij jouw fulfilment proces.

Zijn jouw klanten vooral buiten de Benelux gevestigd? Geen probleem! Onze bezorg opties gaan verder dan de grenzen van de Benelux. Neem contact met ons op om te kijken of wij kunnen voldoen aan jouw internationale fulfilment wensen.

Heel Europa
Meerder vervoerders
Scandinavië

02

03

Plug & play Fulfilment software

Onze fulfilment software staat klaar om te koppelen met jouw webshop en andere verkoop platforums. In onze software heb je live inzage in orderverwerkingen, voorraadstanden en retourzendingen. Wil jij graag sturen op data en slim omgaan met jouw fulfilment? Dan koppelen wij onze fulfilment software graag met jouw webshop en zorgen wij ervoor dat jij inzage krijgt in jouw fulfilment proces. 

Om het koppelen allemaal een stuk gemakkelijker te maken hebben wij alvast integraties gemaakt met de meest populaire platforums. Benieuwd of onze fulfilment software gekoppeld kan worden met jouw platform? Wij kijken graag mee en kunnen meedenken over eventuele kansen op marketplaces en/of kansen in buitenlanden.

Talloze koppelingen
Live data
Overzichtelijke portal

Ons Fulfilment proces

Ontdek onze andere diensten

Klantenservice

Kijk hoe wij jouw klantenservice over kunnen met ons multi-channel platform.
Geen vraag wordt meer gemist en reageren vanuit jouw naam.
Lees meer

Web development

Check hier hoe wij jouw webshop/site optimaliseren of een volledig nieuw platform voor je bouwen. In de stijle n identiteit van je bedrijf
Lees meer

Design en branding

De taal van jouw merk dient verteld te worden via jouw uitingen.
Laat ons jouw identiteit vastleggen en maak je merk nog sterker dan ooit.
Lees meer

Vraag een offerte aan

Wij staan te wachten jouw klanten blij te maken. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is een offerte aanvragen.

Wij zorgen voor de operatie van jouw webshop.

Offerte aanvragen
chevron-down