Wij zijn...
Connextion

Jouw zekerheid in E-fulfilment

Bij het runnen van een webshop ben je veel tijd kwijt aan randzaken zoals logistiek, klantenservice en je website onderhouden. Wil je op korte termijn tijd en geld besparen? Kijk dan wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen

Logistiek uitbesteden

Connextion is jouw partner in e-fulfilmentdiensten voor e-commercebedrijven. Wij beschikken over geavanceerde magazijnfaciliteiten en software. Ons ervaren team zorgt voor jouw orderafhandeling en voorraadbeheer. Met een wereldwijd netwerk van partners en transporteurs zorgen wij voor kostenefficiënte en betrouwbare internationale verzendingen.
Connextion adviseert over verzendmethoden en biedt oplossingen op maat voor jouw specifieke behoeften. Kies Connextion als jouw e-fulfilmentpartner voor een betrouwbare en kosteneffectieve logistieke oplossing. Lees meer…

Webshops
0 +
Team
0 +

4,8 / 5,0

Klantenservice score

Pakketten
0 +

E-Fulfilment

E-Fulfilment omvat alle logistieke aspecten van een e-commercebedrijf, van orderverwerking tot verzending en retourverwerking. Bij Connextion bieden we uitgebreide e-fulfilmentdiensten voor jouw webwinkel. Ons ervaren team zorgt ervoor dat bestellingen snel en nauwkeurig worden verwerkt, met aandacht voor verpakking en verzending van hoge kwaliteit.

We werken samen met betrouwbare vervoerders en bieden trackingopties voor een probleemloze verzending. Door webwinkel logistiek aan ons over te laten, kunnen e-commercebedrijven zich concentreren op hun groei, terwijl wij de professionele uitvoering van de logistieke processen verzorgen. Neem contact op om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Lees meer…

Verzending en bezorging

Bij Connextion bieden we diverse verzend- en bezorgopties om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We werken samen met gerenommeerde vervoerders om betrouwbare en efficiënte verzendservices aan te bieden, zowel lokaal, nationaal als internationaal.
Met verschillende bezorgopties, zoals standaardlevering, expresslevering en same-day delivery, kunnen we aan jouw specifieke vereisten voldoen. We bieden ook trackingopties om transparantie te waarborgen en klanten op de hoogte te houden van de status van hun zending. Kies Connextion voor vereenvoudigde en geoptimaliseerde verzend- en bezorgprocessen die voldoen aan de verwachtingen van uw klanten. Neem contact op om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Lees meer…

1
2
3

Plug & play fulfilmentsoftware

Connextion gebruikt plug-en-play fulfilment software die jouw e-commerceactiviteiten naadloos integreert met onze logistieke processen. Met integraties met bekende webshops en meer dan 99+ marktplaatsen worden bestellingen, voorraad en producten real-time gesynchroniseerd.

Onze software is eenvoudig te implementeren en biedt efficiëntie en nauwkeurigheid in orderverwerking en voorraadbeheer. Dankzij de flexibiliteit van onze software zijn koppelingen op maat mogelijk en krijg jij volledig inzicht in jouw orderstromen en voorraadniveaus.

Ons E-fulfilment proces

1. Inventarisatie

2. Platform inrichten

3. Artikel/SKU gegevens inlezen

4. Goederen ontvangst

5. Fulfilment en uitlevering

6. Retour handeling

Veelgestelde vragen

Het uitbesteden van jouw webwinkel logistiek aan Connextion biedt tal van voordelen. Wij hebben de expertise en ervaring om jouw fulfilmentprocessen efficiënt en nauwkeurig te beheren, zodat jij kunt concentreren op jouw kernactiviteiten. Bovendien beschikken we over geavanceerde magazijnfaciliteiten en logistieke software om een snelle en betrouwbare orderafhandeling te garanderen.

Ja, zeker! Bij Connextion begrijpen we het belang van real-time voorraadbeheer en orderinformatie. We bieden geïntegreerde software-oplossingen en koppelingen met bekende e-commerceplatforms, zodat jouw voorraad en bestellingen altijd up-to-date zijn en real-time worden gesynchroniseerd tussen jouw webwinkel en ons fulfilmentsysteem.

Connextion werkt samen met betrouwbare vervoerders en biedt diverse verzend- en bezorgopties. We zorgen voor een efficiënte en veilige verpakking van uw producten en bieden trackingopties, zodat jij en jouw klanten de status van de verzending kunnen volgen. Of het nu gaat om lokale, nationale of internationale verzendingen, wij zorgen voor een vlotte en betrouwbare levering.

Bij Connextion begrijpen we het belang van een soepele retourverwerking. We bieden een geautomatiseerd en gestroomlijnd proces voor het afhandelen van retouren. Ons ervaren team beoordeelt en verwerkt retouren volgens jouw specifieke retourbeleid, zodat jij de controle behoudt over het retourproces en jouw klanten een probleemloze retourervaring biedt.

Absoluut! We begrijpen dat merkconsistentie belangrijk is, zelfs bij de verzending van jouw producten. Bij Connextion bieden we de mogelijkheid om jouw branding en marketingmateriaal toe te voegen aan jouw pakketten. Dit omvat bijvoorbeeld het gebruik van gebrande verpakkingen of het toevoegen van gepersonaliseerde bijlagen, zodat jouw klanten een positieve en herkenbare ervaring hebben bij het ontvangen van hun bestellingen.

Jouw zekerheid in E-Commerce

Connextion is hét aanspreekpunt in de online wereld.

Wij verzorgen je webwinkel logistiek en klantenservice.

Ook helpen wij je bij het bouwen van een nieuwe website en / of webshop en het creëren van nieuwe huistijlen en product ontwerpen.

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven

Daar hebben we tevreden klanten voor

Niet gevonden waar je naar zocht?

Neem een kijkje bij onze andere diensten

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Wij staan klaar om jouw webshop te ondersteunen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is even contact op te nemen.