Wij zijn...
Connextion

Jouw zekerheid in Klantenservice

Bij het runnen van een webshop ben je veel tijd kwijt aan randzaken zoals logistiek, klantenservice en je website onderhouden. Wil je op korte termijn tijd en geld besparen? Kijk dan wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen

Klantenservice uitbesteden

Connextion is jouw partner voor het uitbesteden van klantenservice. Wij bieden uitgebreide oplossingen via telefonie, e-mail, webchat en social media. Ons deskundige team staat klaar om jouw klanten op een professionele en vriendelijke manier te ondersteunen.

Of het nu gaat om inkomende oproepen, e-mailbeheer, webchat of social media-beheer, Connextion zorgt voor hoogwaardige klantinteracties. Neem contact op om te ontdekken hoe wij jouw klantenservice naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Webshops
0 +
Team
0 +

4,8 / 5,0

Klantenservice score

Pakketten
0 +

Telefonie

Bij Connextion kun je jouw telefonische klantenservice uitbesteden, waarbij wij namens jouw bedrijf communiceren en jouw merkidentiteit behouden. Ons ervaren team zorgt voor een snelle en vriendelijke afhandeling van vragen en klachten, met de focus op het opbouwen van vertrouwen bij jouw klanten.

Telefonische bereikbaarheid is van essentieel belang en wij garanderen een professionele aanpak om jouw klanttevredenheid en loyaliteit te versterken. Door samen te werken met Connextion kun jij concentreren op jouw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een uitstekende klantenservice-ervaring.

E-mail

Bij Connextion maken wij gebruik van het multi channel principe, waarbij wij alle kanalen centraal stellen waar jouw klanten contact mee kunnen opnemen. E-mail is daarbij een belangrijk kanaal dat zeker niet vergeten mag worden. Ons toegewijde team zorgt voor snelle en professionele reacties op klantvragen en -verzoeken via e-mail.

Wij begrijpen dat e-mailcommunicatie een cruciale rol speelt bij het beïnvloeden van aankoopbeslissingen. Daarom garanderen wij dat elke e-mail snel en persoonlijk wordt beantwoord, met de juiste toon en in lijn met jouw merkidentiteit.

1
2
3

Webchat & social media

Bij Connextion begrijpen we het belang van social media in de customer journey, daarom bieden we de mogelijkheid om je webchat en social media uit te besteden aan ons ervaren team. Met onze professionele aanpak zorgen we voor snelle en persoonlijke respons op social media-berichten, waarmee we de klanttevredenheid en merkreputatie versterken.

Social media is wereldwijd het meest gebruikte communicatiekanaal en door samen te werken met Connextion benut je dit krachtige platform optimaal. Bovendien zorgen de laagdrempeligheid van webchat en social media voor gemakkelijk en direct contact met je bedrijf, wat resulteert in een hoog niveau van klanttevredenheid. We werken nauw samen met jou om de consistentie van toon en merkidentiteit te waarborgen. Kies Connextion als je partner voor het uitbesteden van je klantenservice en vergroot je online succes.

Ons klantenservice proces

1. Inventarisatie

2. Contact analyse

3. Protocollen opstellen

4. Kanalen inrichten

5. Team training

6. Live

Veelgestelde vragen

Door je klantenservice uit te besteden, kun je profiteren van gespecialiseerde expertise en een toegewijd team dat zich volledig richt op het bieden van uitstekende klantenservice. Dit bespaart je tijd en geld, zodat je je kunt concentreren op je kernactiviteiten en bedrijfsgroei.

Bij Connextion begrijpen we het belang van merkconsistentie en nemen we de tijd om jouw bedrijf, waarden en tone of voice te leren kennen. We werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat onze klantenservicemedewerkers de juiste toon en merkidentiteit hanteren bij het communiceren namens jouw bedrijf.

Bij Connextion kun je diverse communicatiekanalen uitbesteden, zoals telefonie, e-mail, webchat en meerdere social media. We hebben ervaren teams die bekend zijn met deze kanalen en in staat zijn om klantvragen en -verzoeken op een professionele manier af te handelen.

Bij Connextion streven we naar een uitstekende klantbeleving. We investeren in training en ontwikkeling van onze medewerkers, zodat ze goed op de hoogte zijn van jouw producten of diensten en klanten op de best mogelijke manier kunnen helpen. We houden ook voortdurend de kwaliteit en tevredenheid van klanten in de gaten om onze dienstverlening te verbeteren.

Bij Connextion hechten we groot belang aan gegevensbeveiliging en vertrouwelijkheid. We hanteren strikte beveiligingsmaatregelen om klantinformatie te beschermen en voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je kunt erop vertrouwen dat jouw klantgegevens veilig zijn bij Connextion.

Jouw zekerheid in E-Commerce

Connextion is hét aanspreekpunt in de online wereld.

Wij verzorgen je webwinkel logistiek en klantenservice.

Ook helpen wij je bij het bouwen van een nieuwe website en / of webshop en het creëren van nieuwe huistijlen en product ontwerpen.

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven

Daar hebben we tevreden klanten voor

Niet gevonden waar je naar zocht?

Neem een kijkje bij onze andere diensten

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Wij staan klaar om jouw webshop te ondersteunen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is even contact op te nemen.