Wij zijn...
Connextion

Jouw zekerheid in Webdevelopment

Bij het runnen van een webshop ben je veel tijd kwijt aan randzaken zoals logistiek, klantenservice en je website onderhouden. Wil je op korte termijn tijd en geld besparen? Kijk dan wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen

Webdevelopment uitbesteden

Connextion biedt uitgebreide web development diensten, waaronder UX/UI design, website- en webshopontwikkeling, hosting en nazorg. Ons ervaren team zorgt voor een gebruiksvriendelijke en resultaatgerichte gebruikerservaring. Of je nu een bedrijfswebsite of een e-commerce webshop nodig heeft, Connextion levert maatwerkoplossingen.
Wij bieden ook betrouwbare hostingdiensten voor optimale prestaties en uptime. Met nazorg en ondersteuning zorgen wij ervoor dat jouw online platform up-to-date blijft en goed functioneert. Neem contact op om te ontdekken hoe wij jou kunnen ontzorgen met je online platform.

Webshops
0 +
Team
0 +

4,8 / 5,0

Klantenservice score

Pakketten
0 +

Website & Webshop

Bij Connextion zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van website-shops die perfect passen bij de strategie van onze opdrachtgevers. We beginnen met het ontwikkelen van een UX/UI design op maat, gevolgd door de bouw van een goed functionerende website-shop.

Ons ervaren team zorgt voor een gebruiksvriendelijke en resultaatgerichte gebruikerservaring. We streven ernaar om de merkidentiteit van onze opdrachtgevers te weerspiegelen en doelen te helpen bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een partnerschap waarin wij design en strategie integreren om jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te brengen.

Hosting & Onderhoud

Bij Connextion bieden we betrouwbare hostingdiensten en onderhoud voor jouw website-shop. Ons team zorgt voor optimale prestaties en maximale uptime. We nemen de verantwoordelijkheid voor technische aspecten, zoals serverconfiguratie en beveiliging. Met regelmatige onderhoudscontroles houden we jouw website-shop soepel en lossen we eventuele problemen snel op.

We bieden uitgebreide nazorg en ondersteuning om jouw online platform te laten groeien. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen ontzorgen met hosting en onderhoud voor jouw website-shop

1
2
3

SEO & SEA

Bij Connextion kun je jouw SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) uitbesteden voor jouw website-shop. Wij zorgen ervoor dat jouw website-shop optimaal vindbaar is in zoekmachines en implementeren strategische betaalde advertenties. We bieden grondig zoekwoordonderzoek, optimalisatie van de website-inhoud en technische verbeteringen voor betere organische rankings.

Met onze expertise en kennis van online marketing blijven we op de hoogte van de nieuwste trends en best practices. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen ondersteunen bij het uitbesteden van SEO en SEA voor jouw website-shop, zodat jij je kunt richten op bedrijfsgroei.

Ons Webdevelopment proces

1. Inventarisatie

2. UX/UI design

3. Revisie

4. Bouwen

5. Feedback

6. Live!

Veelgestelde vragen

Absoluut! Bij Connextion bieden we uitgebreide web development diensten, waaronder het bouwen van maatwerk website-shops. Ons ervaren team zorgt ervoor dat jouw website-shop perfect past bij jouw strategie en doelstellingen.

Ja, wij bieden betrouwbare hostingdiensten voor optimale prestaties en uptime van jouw website-shop. We zorgen voor serverconfiguratie, beveiliging en back-ups, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten.

Onze nazorgdiensten zorgen ervoor dat jouw online platform up-to-date blijft en goed functioneert. We bieden regelmatige onderhoudscontroles, technische ondersteuning en proactieve aanpassingen om de prestaties van jouw website-shop te optimaliseren.

Ja, wij bieden SEO- en SEA-diensten om jouw website-shop beter vindbaar te maken en gericht verkeer te genereren. Ons team voert zoekwoordonderzoek uit, optimaliseert de inhoud en zet effectieve betaalde advertentiecampagnes op om jouw online aanwezigheid te versterken.

Je kunt contact met ons opnemen door ons te bellen, een e-mail te sturen of het contactformulier op onze website in te vullen. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en samen te bespreken hoe we jou kunnen ondersteunen met het uitbesteden van de bouw, hosting, nazorg, SEO en SEA voor jouw website-shop.

Door de bouw van jouw website-shop aan Connextion uit te besteden, profiteer je van ons ervaren team dat zorgt voor een gebruiksvriendelijke en resultaatgerichte gebruikerservaring. Je krijgt een maatwerkoplossing die perfect aansluit bij jouw strategie en doelen, waardoor je een professionele en effectieve online aanwezigheid kunt opbouwen.

Bij Connextion bieden we betrouwbare hostingdiensten die zorgen voor optimale prestaties en maximale uptime van jouw website-shop. Je hoeft je geen zorgen te maken over technische aspecten zoals serverconfiguratie en beveiliging, omdat wij dat voor jou regelen. Dit stelt je in staat om je te concentreren op de groei van jouw bedrijf.

Met onze nazorg en ondersteuning zorgen we ervoor dat jouw website-shop up-to-date blijft en goed functioneert. We bieden regelmatige onderhoudscontroles, technische ondersteuning en proactieve aanpassingen om eventuele problemen op te lossen en de prestaties van jouw website-shop te optimaliseren.

Connextion biedt uitgebreide SEO-diensten om jouw website-shop beter vindbaar te maken in zoekmachines. We voeren grondig zoekwoordonderzoek uit, optimaliseren de inhoud van je website en implementeren technische verbeteringen om de organische rankings te verbeteren en meer gerichte verkeer naar jouw website-shop te genereren.

Ja, Connextion heeft een team van SEA-experts die je kunnen helpen bij het opzetten, beheren en optimaliseren van jouw betaalde advertentiecampagnes. We streven ernaar om effectieve advertenties te creëren die jouw website-shop bovenaan de zoekresultaten laten verschijnen en zorgen voor gericht verkeer en potentiële klanten.

Jouw zekerheid in E-Commerce

Connextion is hét aanspreekpunt in de online wereld.

Wij verzorgen je webwinkel logistiek en klantenservice.

Ook helpen wij je bij het bouwen van een nieuwe website en / of webshop en het creëren van nieuwe huistijlen en product ontwerpen.

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven

Daar hebben we tevreden klanten voor

Niet gevonden waar je naar zocht?

Neem een kijkje bij onze andere diensten

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Wij staan klaar om jouw webshop te ondersteunen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is even contact op te nemen.