Wij zijn...
Connextion

Solliciteer nu voor de functie Account support medewerker ''Parttime"

Ben jij een enthousiaste en klantgerichte professional met een passie voor e-commerce en logistiek? Wil je deel uitmaken van een groeiend bedrijf op een prachtige locatie waar plezier en hard werken hand in hand gaan? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Wie zoeken wij?

Als Account Support Medewerker ben jij het centrale aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers. Je kunt zelfstandig werken maar vindt het ook fijn om onderdeel van een team te zijn.

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan en kijk je er naar uit om ons team te versterken?
Wacht niet langer en solliciteer direct! Jouw volgende (of nieuwe) carrièrestap ligt maar één app/mail/belletje bij jouw vandaan 😉

 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent stressbestendig en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent van nature daadkrachtig en hebt een zelfverzekerde uitstraling.
 • Jij vindt het leuk om midden in de organisatie te staan en contact te hebben met zowel de interne als externe klant en voor elke uitdaging een oplossing te vinden.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en eventueel Engels. Basiskennis van de Duitse taal is mooi meegenomen 😉
  Heb je affiniteit met de logistieke sector? Dan heb je een streepje voor.

Wat bieden wij?

 • ⁠Een marktconform+ salaris met doorgroeimogelijkheden.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidingsmogelijkheden.
 • Een gevarieerde functie binnen een B2B-werkomgeving waar eigen inbreng wordt gewaardeerd.
 • Een inspirerende werkomgeving met een hecht team van enthousiaste collega’s die voelen als familie.
 • En de mogelijkheid onze sportruimte te gebruiken.

Over deze droombaan

Als Account Support Medewerker ben je de spil tussen ons bedrijf, onze opdrachtgevers en hun klanten. Jouw taken omvatten onder andere:

 • ⁠Het onderhouden van sterke relaties met onze opdrachtgevers door het bieden van uitstekende ondersteuning en service via telefoon en e-mail.
 • Het beheren van klantaccounts, waaronder het verwerken van bestellingen, het oplossen van problemen en het dafhandelen van retouren en klachten.
 • ⁠Het uitvoeren van administratieve taken, zoals het boeken van bestellingen en het organiseren van transport voor klanten.
 • Proactief meedenken met klanten en interne processen om hun webshops te laten groeien en bij te dragen aan de groei.

Kortom: we zoeken iemand die Connextion ondersteunt zodat we altijd bereikbaar zijn voor onze klanten en leveranciers én dat onze administratie up to date is.

Stap 1 → Solliciteer!

Zodra wij je sollicitatie ontvangen hebben, krijg je een bevestiging per e-mail. Als wij net als jij denken dat je bij de vacature én Connextion past, nodigen we je uit voor een kennismaking.

Stap 2 → Let's meet

Eindelijk is het zover, onze first date! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Veghel. Je maakt kennis met een van onze collega’s en wij met jou. Mocht er behoefte zijn aan een tweede gesprek, dan wordt deze op korte termijn met je ingepland. Was er toch geen goede match dan laten we je dit natuurlijk ook weten.

Stap 3 → Welkom! 🙂

Er is een match! Dan bespreken we de arbeidsvoorwaarden. Akkoord? dan verwelkomen we jouw met open armen en gaan op naar héél veel werkplezier!

Wij kijken uit naar jouw berichtje