Wij zijn...
Connextion

Solliciteer nu voor de functie Klantenservice medewerker binnendienst

Help jij graag anderen en sta jij standaard onder de sneltoets in de telefoon bij je familie en vrienden? Dan schuilt er in jou een top klantenservice medewerker binnendienst en is deze vacature voor jou gemaakt!

Wie zoeken wij?

Als Klantenservice medewerker binnendienst ben jij het centrale aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers. Je bent sterk in de administratieve afhandeling van je werk. Je kunt zelfstandig werken maar vindt het ook fijn om onderdeel van een team te zijn.

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan en kijk je er naar uit om ons team te versterken?
Wacht niet langer en solliciteer direct! Jouw volgende (of nieuwe) carrièrestap ligt maar één app/mail/belletje bij jouw vandaan 😉

  • Jij hebt minimaal MBO+ werk en denkniveau;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent stressbestendig en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent van nature daadkrachtig en hebt een zelfverzekerde uitstraling.
  • Jij vindt het leuk om midden in de organisatie te staan en contact te hebben met zowel de interne als externe klant en voor elke uitdaging een oplossing te vinden.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, basiskennis van de Duitse taal is mooi meegenomen 😉
    Heb je affiniteit met de logistieke sector? Dan heb je een streepje voor.

Wat bieden wij?

• Een marktconform salaris.
• Een afwisselende baan in een snelgroeiend, internationaal gericht bedrijf.
• Een gemoedelijke, informele werksfeer, met gemotiveerde en deskundige collega’s.
• Uitdagend werk.
• Werken met grote en succesvolle bedrijven en merken.
• Fulltime/Parttime invulling (16-40 uur), Aantal uren zijn bespreekbaar.

Over deze droombaan

Als klantenservice medewerker binnendienst ben jij de onmisbare schakel van ons team. Je zorgt voor een soepele orderverwerking en onderhoudt klantrelaties.
Elke dag is een nieuw avontuur in deze afwisselende, uitdagende en vooral zelfstandige rol. Bovendien is de telefoon jouw beste maatje en klets je er overtuigend op los. Of het nu voor bestaande klantrelaties of potentiële nieuwe klanten is. Jouw communicatieve kracht en passie voor sales en organiseren zorgen voor het verschil.

Kortom: we zoeken iemand die Connextion ondersteunt zodat we altijd bereikbaar zijn voor onze klanten en leveranciers én dat onze administratie up to date is.

Stap 1 → Solliciteer!

Zodra wij je sollicitatie ontvangen hebben, krijg je een bevestiging per e-mail. Als wij net als jij denken dat je bij de vacature én Connextion past, nodigen we je uit voor een kennismaking.

Stap 2 → Let's meet

Eindelijk is het zover, onze first date! Je bent van harte welkom op ons kantoor in Veghel. Je maakt kennis met een van onze collega’s en wij met jou. Mocht er behoefte zijn aan een tweede gesprek, dan wordt deze op korte termijn met je ingepland. Was er toch geen goede match dan laten we je dit natuurlijk ook weten.

Stap 3 → Welkom! 🙂

Er is een match! Dan bespreken we de arbeidsvoorwaarden. Akkoord? dan verwelkomen we jouw met open armen en gaan op naar héél veel werkplezier!

Wij kijken uit naar jouw berichtje